Muziek bg 1200x150

Demontage SprienkeOp mytylschool De Sprienke zijn ze al  enkele jaren bezig met elektrische apparaten te demonteren. Na demontage zijn de verschillende materialen meer geschikt voor hergebruik.

Alle eerder is aan de bewoners in de wijk gevraagd om apparaten bij de school in te leveren. De demontage is nog steeds een succes, maar............... de voorraad aan spullen raakt op. Daarom een nieuwe oproep.

Apparaten inleveren of laten ophalen

Heeft u thuis apparaten staan, die kunnen worden gedemonteerd, dan kunt u ze tijdens schooltijd afgeven bij de administratie van De Sprienke. Eventueel kunnen spullen ook bij u thuis worden opgehaald. Hiervoor kunt u contact opnemen met Marc Heinen, tel. (0113) 229150 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U doet er de leerlingen van De Sprienke een groot plezier mee en het milieu is ook weer een beetje geholpen.

Niet alles kan, maar wel veel

De leerlingen van De Sprienke halen alles uit elkaar waar een elektrisch snoer aan zit of batterijen in zitten. Op een paar uitzonderingen na: geen televisie en monitoren (vanwege de beeldbuis) en grote huishoudelijke apparaten, als koelkasten en wasmachines. Dat is net even té!

Demontage is voor de leerlingen van De Sprienke een veelzijdige activiteiten. Zelf noemen ze het liever 'slopen'. Maar binnen de school is het begrip. Enkele leerlingen gaan zelfs proberen om dit later bij hun dagbesteding te introduceren.

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT