Muziek bg 1200x150

DSC00875Wijkvereniging Overturia en Stichting Landschapsbeheer Zeeland gaan een wijkboomgaard aanleggen. Uitgangspunt daarvoor is de bestaande boomgaard in de groenstrook tussen de Elvis Presleylaan en het spoor van de stoomtrein. Op dit moment bestaat de boomgaard hoofdzakelijk uit laagstam appelbomen, waarvan een groot aantal in een slechte staat verkeren.

 

Planters gevraagd

Zaterdag 12 maart 2016 worden er een groot aantal nieuwe bomen gepland in de boomgaard, zogenaamd halfstambomen. Er is gekozen voor verschillende appel-, peren- en pruimenrassen, aangevuld met een walnotenboom. Het planten van de fruitbomen is aangemeld als vrijwilligersklus voor de actie NLdoet. Voor deze klus kunnen we nog wel wat hulp gebruiken van wijkbewoners. Wie mee wilt helpen kan zich daarvoor aanmelden via de website NLdoet. Het planten van de bomen gebeurt 's morgens. We starten om 9.30 uur en verwachten dat om 12.30 uur alle bomen in de grond staan. Wethouder Loes Meeuwisse heeft toegezegd ook mee te komen helpen.

Aanmelden

Wilt u mee komen helpen dat kunt u zich aanmelden via de website van NLdoet: http://klussen.nldoet.nl/nldoet/klus/?documentid=16713 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook kinderen zijn welkom om mee te komen helpen.

 

 

 

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT