Muziek bg 1200x150

POSTER-Poelpop 1000pxZaterdag 12 september 2015 organiseert wijkvereniging Overturia voor de eerste keer Poelpop, een mini-muziekfestival. Poelpop is de opvolger van het Overturia-wijkfeest. In de laatste twee edities van het wijkfeest toch lag de nadruk al op optredens van muzikanten en bands. Een opzet waar we mee doorgaan onder een andere naam.

Poelpop 2015 wordt gehouden op de skeelerbaan aan het Jim Morissonpad. Vier groepen/artiesten hebben toegezegd te komen optreden, te weten Patricia Foort, Soul Sessions, Schipper & Bemanning en dweilband The Pink Panters.

Patricia Foort woont in Goes en is onder ander bekend van haar vertolking van ‘The Rose’ van Bette Middler bij de start van Delta Ride for the Roses.

Soul Sessions stond vorig jaar ook al op het podium in de tent van het wijkfeest en waren een groot succes. Poelpop 2015 is dus een mooie kans voor iedereen die er toen niet bij was om hun optreden een keer mee te maken. En wie ze wel heeft gezien, de mogelijkheid om nog eens van ze te genieten.

Schipper & Bemanning is de band van zanger/gitarist Kees Schipper, die geboren en opgegroeid is in Goes. Geregeld verzorgt Kees Schipper solo, met een kleine bezetting of met de band optredens in Zeeland. Het repertoire van Schipper & Bemanning bestaat vooral uit stevige bluesrock.

De aftrap voor Poelpop wordt gegeven door dweilband The Pink Panthers. Deze band zal een rondgang door de wijk maken en hopelijk iedereen in een vrolijke, muzikale stemming krijgen.

Barbecue

Een vast onderdeel van het wijkfeest wordt ook georganiseerd tijdens Poelpop, namelijk de barbecue, speciaal voor de bewoners van Overzuid, Ouverture en Aria.

Voor Poelpop is eigen webstie ontwikkeld: www.poelpop.nl en een facebook-pagina. Daar vindt u meer informatie over het programma en de mogelijkheid om aan te melden voor de barbecue.

De werkgroep Poelpop bestaat:

  • André Lindenbergh
  • Arne van Stigt
  • Johnny Krijger
  • Marjo Griep

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT