Muziek bg 1200x150

 

Tijdens het International Mural Art Festival in Goes, van 1 tot 10 juli 2015, schitteren ook kunstwerken van schoolkinderen op twee grote muren in Goes Zuid. Hier verschijnen de werken van de kinderen met hun kijk op ‘de wijk van de toekomst’.

De tekeningen van de kinderen worden uitvergroot en op panelen overgezet door kunstenaarscollectief BIK. In juni schilderen de schoolkinderen de kunstwerken zelf in. Op 29 en 30 juni worden de kunstwerken van de kinderen op de muur bevestigd.

Kunstenaars in opleiding

Onder leiding van het centrum voor cultuureducatie KCE hebben de leerlingen van groep 7 van Brede School Symfonie (de Beatrixschool en de Zuidwesthoek in Goes Zuid) een aantal inspiratieworkshops gevolgd ter voorbereiding en uitvoering van deze uiteindelijke Mural Art kunstwerken.

Mural Art

Het Mural Art Festival is een initiatief van de Culturele Raad Goes. Door heel Goes worden kunstwerken op buitenmuren gemaakt door internationale befaamde kunstenaars.

Opening 3 juni
Bent u al nieuwsgierig naar de getekende kunstwerken van de kinderen? Kom dan op woensdag 3 juni a.s. om 14:00 uur naar de opening van de tentoonstelling in het Grand Café Sint Maarten in de Groe, Beukenstraat 190, 4462 CB Goes. Kunstenares Kris van de Werve geeft een toelichting op het Kinder Mural Art project.

U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT