Muziek bg 1200x150

skeeler2Een voorjaarsklassieker in een nieuwe jasje; Schaats- en Skeeler Club (SSC) De Poel organiseert in mei de Avond-4-daagse op wieltjes.
Vier avonden achter elkaar kunnen skeeleraars en skaters lekker gaan rollen. Je mag zelf bepalen hoeveel je wilt of kunt rijden.

Datum en tijd Maandag 18 mei 2015, 19:00 uur
Dinsdag 19 mei 2015, 19:00 uur
Woensdag 20 mei 2015, 19:00 uur
Donderdag 21 mei, de grote finale vanaf 19:00 uur
Voor wie Iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen, zowel beginners als gevorderden
Waar Skeeler- en skatebaan langs het Jim Morrisonpad in Ouverture / Goes-Zuid
Kosten € 5,- per deelnemer; voor iedere deelnemer is er een medaille te verdienen
Beschermingsmiddelen   Helm verplicht,voor iedereen. T/m 12 jaar knie en polsbeschermers verplicht. Vanaf 13 jaar sterk aanbevolen. Deelname is op eigen risico.
Meer informatie http://www.sscdepoel.nl/

 

Muziek

Uiteraard zijn alle wijkbewoners ook van harte welkom om mee te doen. Mensen die regelmatig op de baan skeeleren zijn al uitgenodigd.

De organisatie probeert de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken. Mogelijk zal er gedurende de avond wat muziek zijn (op één of meer avonden van 19:00 uur tot 20:30 uur). Maar ze beloven dat de muziek zijn dusdanig hard wordt gezet dat de ramen in de wijk rammelen.

Het is op geen enkele manier de bedoeling dat er overlast zal zijn.Het moet gewoon een gezellig evenement zijn,  waarbij iedereen lekker op zijn eigen niveau wat kan sporten.

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT