Muziek bg 1200x150

ThemaboomIn de week van 6 tot 11 oktober 2014 staan er op diverse locaties in Goes-Zuid, Overzuid, Ouverture en Aria dialoogtafels gereed voor alle wijkgenoten. De opzet van de dialoogtafels is om zoveel mogelijk mensen elkaar te laten ontmoeten in een goed gesprek.
Hieruit ontstaan contacten en ideeën. Deze kunnen aanzetten tot nieuwe activiteiten, die de wijk nog levendiger en bruisender maken.

De dialoogtafels zijn een initiatief van de gemeente Goes uitgevoerd door de Stichting Goes in Dialoog en de projectgroep Sociale Verbindingen.

Een dialoogtafel telt maximaal 8 personen en wordt begeleid door een getrainde gespreksleider. De duur van het gesprek is 2 uur. Dialoogtafels kun je overal in de wijk aantreffen: aan de keukentafel bij mensen thuis, in een vergaderzaal of kantine. Er zijn tijdens de dialoogweek vier pakkende thema’s uitgekozen: Goes-Zuid beweegt, Samen maken we de buurt, Zorg voor elkaar en Mee doen werkt!

Meer informatie kunt u vinden op de website www.socialeverbindingen.nl.  Vanaf 8 september 2014 is informatie beschikbaar over de locaties en wat het dialoogthema ter plekke is. Hier kunt u zich ook aanmelden om deel te nemen. Iedereen is van harte welkom!

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT