Muziek bg 1200x150

 

De afdeling Openbare Ruimte van de Gemeente Goes organiseert elke zomer in alle wijken en dorpen van de gemeente een zogenaamde "wijkschouw" met vertegenwoordigers van de bewoners. In Overzuid, Ouverture en Aria is de wijkschouw op woensdag 2 juli. Drie leden van het bestuur zullen het rondje door de wijk deelnemen.

 

Een wijkschouw is een rondgang door de wijk, met de wijkopzichter en wijkwethouder, waarbij de staat van onderhoud en beheer van de openbare ruimte wordt getoetst aan de uitgangspunten schoon, heel en veilig. Er wordt gekeken naar het totaalbeeld, maar ook op detail: bestrating, groen, straatmeubilair, bebording, afvalbakken, straatvegen, zwerfvuil en verlichting.

Fiets- en voetpaden

Deze zomer zal speciaal aandacht worden gegeven aan de fiets- en voetpaden omdat de gebruikers hiervan de meest kwetsbare verkeersdeelnemers zijn.

Als u nog punten heeft die tijdens wijkschouw extra aandacht moeten krijgen, laat het dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , geef duidelijk de locatie aan.

Snoeien aan de straatkant

In deze maanden groeien de planten, ook heesters en klimplanten. Denkt u bij het snoeien ook aan de straatkant, zodat stoepen en fietspaden goed beschikbaar blijven voor voetgangers en fietsers.

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT