Muziek bg 1200x150

 

Wijkagent WillemseVoor degenen die mij nog niet kennen wil ik me graag via deze website even voorstellen. Ik ben Wilfred Willemse en werk sinds 2000 bij de politie. Ik ben in het jaar 2000 begonnen bij het voormalige korps Politie Rotterdam-Rijnmond. In 2006 heb ik de overstap gemaakt naar de politie Goes en sinds september 2012 ben ik aangesteld als wijkagent voor Goes-Zuid. Dit betreft het hele gebied ten zuiden van de spoorlijn binnen de Goese stadsgrenzen.

De moderne wijkagent heeft vooral een regiefunctie en is het aanspreekpunt in de wijk voor bewoners, lokale overheden, winkeliers, scholen, woningcorporaties en overige instanties als het gaat om structurele veiligheidsproblemen. Voor de wijkagent is het belangrijk om voortdurend van de ontwikkelingen in de wijk op de hoogte te zijn. Alleen op die manier kan adequaat op zaken worden ingespeeld. Daarvoor zijn goede contacten onmisbaar. Hierbij heb ik het vertrouwen nodig van u als wijkbewoner. Ik vind het daarom belangrijk om eerlijk te zijn en de zaken niet mooier voor te spiegelen dan ze zijn.

Bij een groot aantal meldingen kan de politie niet alléén voor de oplossing zorgen. De oplossing wordt dan vaak gevonden in samenwerking met anderen. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld: verenigingen, scholen, de woningbouwvereniging, gemeente, centrum Jeugd en Gezin, Emergis, SMWO en het Veiligheidshuis. Samen met de betrokken instantie(s) proberen we een oplossing te vinden voor het probleem.

Heeft u behoefte aan contact met mij dan ben ik bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de politie 0900-8844. U kunt mij ook benaderen via www.politie.nl. U kunt hier een contactformulier invullen waarna ik contact met u zal opnemen. U kunt mij ook volgen op Twitter via www.twitter.com/wa_willemse.

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT