Muziek bg 1200x150

VerkiezingsdebatOp dinsdag 25 februari 2014 organiseert wijkvereniging Overturia voor de tweede keer een verkiezingsdebat. Vertegenwoordigers van de Goese politieke partijen gaan met elkaar in debat, onder leiding van de voorzitter van Overturia, dhr. Jeffrey Kutterink. Het debat wordt gehouden in wijkgebouw De Pit, Appelstraat 2a in Goes. De aanvang is om 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.15 uur.

 

No-bobo-debat

In de periode voor de gemeenteraadsverkiezingen worden er nog vaker verkiezingsdebatten georganiseerd in Goes. Maar het unieke van het Overturia-verkiezingsdebat is dat het georganiseerd wordt door en voor Goesenaren, in bijzonder die van de wijken Overzuid, Ouverture en Aria. Ook wordt de organisatie en uitvoering geheel gedaan door vrijwilligers, er is geen beroepskracht of 'bobo' bij betrokken.

 

Net als vier jaar geleden zullen de politici debatteren aan de hand van stellingen. Stellingen die gaan over het leven van alledag op dit moment, maar natuurlijk ook over de toekomstige ontwikkelingen in de gemeente Goes. De (potentiele) gemeenteraadsleden kunnen de aanwezigen duidelijk maken welke keuzes zijn/haar partij maakt en waarom.

 

Het Overturia-verkiezingsdebat is niet alleen interessant voor de bewoners van Overzuid, Ouverture en Aria, maar voor iedereen die in Goes woont. Zij zijn van harte welkom.

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT