Muziek bg 1200x150

 

Op maandag 7 oktober 2013 starten de werkzaamheden aan het park Stoomtreinzone, de groenzone tussen industriegebied De Poel en woonwijk Ouverture te Goes. De werkzaamheden bestaan uit grondwerk, een pad door het park en het aanplanten van bomen en struiken.

De gemeente Goes verwacht dt bewoners en andere belanghebbenden in principe geen hinder ondervinden van de werkzaamheden. De werkzaamheden zullen allemaal plaatsvinden op het terrein zelf, normaliter op werkdagen tussen 7.00 en 19.00 uur.

De werkzaamheden starten in week 41 (maandag 7 oktober) en zullen naar verwachting tot en met week 49 (vrijdag 6 november) duren. De mogelijkheid bestaat dat de afwerking van het asfaltpad (aanbrengen slijtlaag) in het voorjaar van 2014 gebeurt. Dit werk is namelijk sterk weersafhankelijk.

Het dagelijks toezicht tijdens de uitvoering van de werkzaamheden zal worden verzorgd door dhr. G. Goedegebuure van het gemeentelijk aannemingsbedrijf, telefoon 0113-249 838. Voor overige informatie kunt u contact opnemen met dhr. J. Koutstaal van het gemeentelijk ingenieursbureau, telefoon 0113-249 671. De gemeente vraagt uw begrip voor mogelijke overlast die kan ontstaan.

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT