Muziek bg 1200x150

muzieksleutelDe website van Overturia (Overzuid, Ouverture en Aria) is vernieuwd. Deze vernieuwing is de eerste stap van een project van de wijkvereniging waar de komende ook steeds meer bewoners bij worden betrokken.
Een project waarbij alles draait om muziek. Voor het muziekproject werkt de wijkvereniging samen met de werkgroep van Goesweb.net, die de beheerders van de wijk- en dorpswebsites ondersteunt.

Overturia is de muziekwijk van Goes. Overzuid heeft straten die vernoemd zijn naar klassieke componisten. Ouverture heeft straatnamen die verwijzen naar modernere componisten uit de jazz- en popmuziek. In Aria staan de muziekinstrumenten centraal.

Elke straat een eigen webpagina

Wat weet u van de persoon of het instrument waar uw straat naar vernoemd is? Op het internet is heel veel informatie te vinden. Op deze website krijgt elke straat een pagina waarop informatie wordt verzameld over de naamgever. De wijkvereniging / webbeheerder geeft een voorzetje gemaakt. We hopen dat u, als wijkbewoner mee gaat denken over het verder vullen van deze pagina's. Heeft u leuk idee of een tip voor een website, laat het ons weten.

Zo zijn we op zoek naar foto's die we kunnen gebruiken, we denken dan aan standbeelden, grafmonumenten, lp- of cd-hoezen enz.

Deze website met alle straat-pagina's is nog maar het begin van het muziekproject. Er zijn nog veel meer ideeën, die nog verder uitgewerkt moeten worden. Maar iedereen met (muzikale) inspiratie en creativiteit, reageer met uw ideeën.

Meer informatie / reacties: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Goesweb is een initiatief van SMWO en wordt mede mogelijk gemaakt door Bepos, TS Intermedia & M4J-IT